Ervaringen van onze klanten

Lees wat onze klanten zeggen! We zijn trots op de positieve ervaringen en liefdevolle reacties die we ontvangen. Ontdek de verhalen van mensen die een nieuwe harige vriend bij ons hebben gevonden.

Ingeborg Geerdink

5 dagen geleden
Google

Hele fijne ervaring met Hester's Bernedoodles. We hebben een hele fijne lieve gezinshond. Super karakter en kerngezond. Goed gesocialiseerd en altijd vrolijk♡

Henk van Os

6 dagen geleden
Google

Als je alleen even een puppy op wilt halen moet je hier niet zijn. Hester is zeer betrokken bij de pups en plaatsing daarvan, en ook nadien is er nog steeds contact met Hester en broers / zussen uit het nest.

En wát een lieve / trouwe / aanhankelijke vriend hebben we met Marvin in huis gekregen. Na ruim 1,5 jaar nog steeds zó blij met onze snuffelknuffel.

Hilde Kuhnen

6 dagen geleden
Google

Hester is een hele fijne en betrokken hondenfokster: ze heeft veel kennis van zaken, ze is altijd bereikbaar voor vragen en straalt een en al liefde uit voor haar honden. Wij zijn super gelukkig met onze lieve, gezonde en vrolijke pup Paco.

Renata van Tinteren

6 dagen geleden
Google

Een hele fijne en betrokken fokker waar je met al je vragen terecht kunt, ook nadat je je pup hebt opgehaald. Ook het kiezen van de pup was een fijn en vooral persoonlijk proces. Hier worden pups niet in haast overgedragen maar echt vanuit het hart voor zowel de pup als het baasje. Wij zijn blij en heel gelukkig met onze vrolijke Otis!

Alien Schipper

6 dagen geleden
Google

Vorig jaar december hebben wij onze Harry opgehaald bij Hester. Inmiddels is hij bijna een jaar oud. Harry zit nu midden in zijn puberteit, dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee 😉 Maar het is een ontzettend lieve, slimme, knuffelbare hond, hij is écht een deel van ons gezin geworden. Onze kinderen (11 en 13 jaar) zijn helemaal weg van hem. Zijn karakter is erg rustig, hij slaapt veel, komt dan graag bij je liggen.
De contacten met Hester zijn ook erg fijn, ze reageert snel bij vragen, denkt mee in oplossingen en je kan aan alles merken dat de honden heel belangrijk zijn voor haar. Zoek je dus een fijne gezinshond bij een betrouwbare fokker: dan raden wij Hester zeker aan.

Anne Imming

6 dagen geleden
Google

Hester is echt een topper! We hebben heel veel plezier van Zola. Echt zo’n leuk en mooi hondje! Met vragen kunnen we altijd bij Hester terecht.

Krista Meijne

1 weken geleden
Google

Wij zijn gastgezin bij Hester en de trotse eigenaren van Ted 🥰 Hester is heel fijn om mee samen te werken ze is heel lief voor de honden maar ook heel gastvrij voor de eigenaren Je bent altijd welkom en ze is altijd bereikbaar
En dan is dit ook nog eens het meest lieve betrouwbare en grappigste hondenras wat we gehad hebben

Willard

1 weken geleden
Google

We hebben een super leuke, lieve en gezonde hond vanuit Hester! Hester zelf is erg vakkundig en behulpzaam, en communiceert goed.

Hester
Eigenaresse

05:17

Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur mij nu een bericht om hulp te krijgen via de groene WhatsApp knop hieronder.