Wat is een Australian Bernedoodle?

De Australian Bernedoodle is een bijzonder ras dat voortkomt uit een mix van de Australische Labradoodle en de Berner Sennenhond. Deze unieke kruising combineert de beste eigenschappen van beide rassen en resulteert in een vriendelijke, intelligente en zachtaardige metgezel.

Australian Bernedoodles zijn bekend om hun levendige persoonlijkheid, speelse aard en toegewijde loyaliteit aan hun families. Ze zijn geweldige metgezellen voor mensen van alle leeftijden, inclusief kinderen, en gedijen goed in zowel gezinsomgevingen als alleenstaande huishoudens.

Dit ras staat ook bekend om zijn hypoallergene vacht, wat het een populaire keuze maakt voor mensen met allergieën. De vacht van de Australian Bernedoodle kan variëren van golvend tot krullend en vereist regelmatige verzorging om klitten te voorkomen.

Ultra Australian Bernedoodle

Een Ultra Australian Bernedoodle is niet zomaar een hond – het is een unieke mix van Bernersennenhond en Australian Bernedoodle, waarbij de nadruk ligt op het inbrengen van meer Bernersennenkenmerken. Deze bijzondere combinatie resulteert in een metgezel die meer is dan alleen een huisdier; het is een trouwe vriend en kameraadje voor het leven. Met hun intelligente en aanhankelijke aard zijn Ultra Australian Bernedoodles meer dan alleen honden – ze zijn onvervangbare leden van het gezin, klaar om liefde en vreugde te delen in elke situatie.

Bodi

Verschillende formaten

De Australian Bernedoodles komen in verschillende formaten:

1. Standaard: Standaard Australian Bernedoodles zijn over het algemeen groter en kunnen een gewicht bereiken van 24 tot 35 kilogram, afhankelijk van het geslacht en de individuele genetica. De hoogte van de hond ligt tussen de 53 en 65 cm.

2. Medium: Medium Australian Bernedoodles zijn compacter van formaat en wegen meestal tussen de 14 en 23 kilogram. De hoogte van de hond ligt tussen de 43 en 52 cm. Ze zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een iets kleinere metgezel.

3. Miniatuur: Miniatuur Australian Bernedoodles zijn de kleinste variant binnen dit ras, met een gewicht van ongeveer 7 tot 13 kilogram. De hoogte van de hond ligt tussen de 35 en 42 cm. Ze zijn perfect voor mensen die in kleine ruimtes wonen of op zoek zijn naar een draagbare metgezel.

Ongeacht de grootte, delen alle Australian Bernedoodles dezelfde kenmerken van vriendelijkheid, intelligentie en speelsheid. Of je nu een grote, middelgrote of kleine metgezel zoekt, de Australian Bernedoodle is een fantastische keuze voor liefhebbers van honden overal ter wereld

Butterfly

Wat kost een puppy?

Voor een puppy moet je rekenen op een prijs rond de € 3000,- en € 3500,-. Voor gastgezinnen worden andere prijsafspraken gemaakt, meer informatie daarover kun je vinden op de gastgezinnen pagina.

Hester
Eigenaresse

18:17

Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur mij nu een bericht om hulp te krijgen via de groene WhatsApp knop hieronder.