Over ons

Hester met pup

Mijn naam is Hester Gorter, en ik deel mijn leven met mijn man Henk in het prachtige, bosrijke buitengebied van Koekange, samen met onze geliefde honden. Nu onze kinderen het nest hebben verlaten, is er ruimte ontstaan om me volledig toe te wijden aan mijn grote passie, namelijk het fokken van honden.

En terwijl ik me volledig wijdt aan mijn passie, ben ik gezegend met de steun en het gezelschap van mijn man Henk, die mijn liefde voor honden deelt en altijd naast me staat in deze reis van toewijding en groei. Samen vormen we een team, vastbesloten om onze visie te realiseren en een positieve impact te hebben op het leven van deze prachtige dieren en de mensen die ze verwelkomen in hun gezinnen.

Bowie, waar het allemaal mee begon

Mijn liefde voor de Berner Sennenhond ontstond op jonge leeftijd, toen ik als zestienjarig meisje werkte in een brasserie waar twee van deze prachtige honden rondliepen. Het was liefde op het eerste gezicht. In 2016 nam ik de stap en verwelkomde ik mijn eerste Berner Sennenhond, Bowie, in ons gezin.

Bowie
Bowie

Al snel ontstond het idee om een nestje te fokken. Na grondig onderzoek kwam ik uit bij de Australian Bernedoodle, het beste van twee werelden. In 2020 kreeg Bowie haar eerste nestje van deze bijzondere mix, en het resultaat overtrof mijn verwachtingen. Prachtige honden, zowel qua vacht, kleur als karakter.

In 2021 behaalde ik mijn certificaat “Besluit honden en katten”, wat me toestaat om op een verantwoorde manier te fokken. Onze honden en pups hebben hier alle ruimte om te spelen, rennen en zich te ontwikkelen. De pups groeien op in huis, zodat ze goed gesocialiseerd worden.

Het contact en de samenwerking met andere fokkers zijn voor mij van groot belang. Het delen van meningen, ervaringen en informatie, maar ook elkaar ondersteunen, versterkt onze gezamenlijke passie voor deze bijzondere honden.

Mijn roedel bestaat inmiddels uit meerdere honden. Ook hebben nakomelingen hun weg gevonden naar andere Bernedoodle fokkers. Het fokken gebeurt hier met liefde en passie, waarbij de gezondheid van de honden altijd voorop staat.

Boerderij

Onze prachtige boerderij

In deze schilderachtige omgeving bevindt zich een schitterende, rietgedekte woonboerderij met een unieke charme, die zijn oorsprong vindt in het jaar 1654. Deze boerderij is door de jaren heen volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, waardoor het nu een perfecte combinatie biedt van historische schoonheid en hedendaags comfort.

Deze prachtige boerderij biedt de ideale setting voor onze hondenfokkerij. Met uitgestrekte velden en bossen in de directe omgeving, hebben onze honden voldoende ruimte om vrij te bewegen en te genieten van de natuurlijke omgeving. Bovendien biedt de rustige en landelijke ligging een ideaal klimaat voor het fokken en grootbrengen van gezonde en gelukkige honden.

Hester en de honden

Hondengedrag gecertificeerd

Ik heb mijn eerste Certificaat voor Hondengedragstherapeute op basis van de Aniek Winters methode behaald, waardoor ik nog beter in staat ben om het gedrag van mijn honden te begrijpen en te begeleiden.

Deze kennis stelt me in staat om een nog dieper inzicht te krijgen in de behoeften van mijn honden en hun nakomelingen, en om hen te helpen zich te ontwikkelen tot evenwichtige en gelukkige huisdieren.

Gastgezin worden?

Vind je het leuk om bij onze Bernedoodle familie te horen als gastgezin?

Vul dan het contactformulier in met een korte introductie
wie je bent en waarom je graag gastgezin wilt worden.

Australian Bernedoodle

Hester
Eigenaresse

18:16

Hallo 👋 Hoe kan ik je helpen? Stuur mij nu een bericht om hulp te krijgen via de groene WhatsApp knop hieronder.